Glas Javnosti

BOŠKO OBRADOVIĆ DOBIO VESIĆA NA SUDU: Evo koliko će da košta zamenika gradonačelnika Beograda što je lidera Dveri nazvao fašistom!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Prvi osnovni sud u Beogradu usvojio je delimično  tužbeni zahtev lidera Dveri Boška Obradovića protiv zamenika gradonačenika Beograda Gorna Vesića.

 Vesiću je dosuđeno  da plati 300.000 dinara zbog povrede časti i ugleda Obradovića.

Zamenik gradonačelnika Beograda je, naime, Obradovića u više navrata u javnim nastupima nazvao „fašistom“

Kako Obradović kaže za „Glas javnosti“ tužbu je podneo zbog Vesićevih izjava od 12. marta 2019. godine u Nacionalnom dnevniku  Televizije „Pink“ i 19. marta iste godine u emisiji „Novo jutro“ na istoj televiziji.

-Još pre dve godine počeo sam da tužim svakog predstavnika vlasti koji Dveri ili mene lično nazovu fašistima, a nedavno su počele da stižu i sudske presude koje predstavljaju veliko zadovoljenje pravde za mene lično, moju porodicu i sve ljude okupljene u „Dverima“. Ovo su male pravne pobede na dugom putu borbe za nezavisno pravosuđe u Srbiji- rekao je Obradović za naš portal.

On je dodao da je on „osvedočeni antifašista“ i da ovakve „negativne etikete smatra bajvećom uvredom“.

-Ubeđen sam da o ovoj presudi Nacionalni dnevnik večeras neće izveštavati, a puna  pravda bi bila da ova presuda bude objavljena u istom mediju na kome sam i neosnovano optužen – rekao je Obradović.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR