Glas Javnosti

Бошко Јакшић брани Мила, црногорски режим на путу без повратка

Politika
Autor: националист.рс

Колумниста Бошко Јакшић, који се представља и као спољнополитички аналитичар и коментатор, стао је у одбрану досадашњег црногорског режима.  

 Према писању портала „Националист“, имајући у виду начин на који се представља, као и досадашње искуство, требало би у потпуности да зна да је црногорски режим „на путу без повратка“. Јакшић гостује у медијским кућама које мисле другачије од режимских медија, како би пред њиховим аудиторијумом бранио и правдао Ђукановића, оптужујући Србију и Српску православну цркву да се мешају у „унутрашње ствари“ суверених држава, чиме наводно врше дестабилизацију региона.

„Националист“ оптужује Јакшића да не гледа благонаклоно на СПЦ и да је вештине подржавања оних земаља, које имају непријатељске интересе према Србији, додатно усавршио још током  осамдеседтих година прошлог века, као стипендиста „Вашингтон поста“ на „обуци“ у САД.

Током последњег периода је веома чест гост на „Би-Би-Сију“, „Радију слободна Европа“ и „Ал-Џезира“, а откако је отпочело урушавање анти-српског режима у Црној Гори, подршка коју је у претходном периоду пружао диктатору Ђукановићу је постала још јача и гласнија, као и његови напади на Српску православну цркву, преноси „Националист“.

Црногорски режим је, према нјиховим речима, „спао“ на подршку компромитованих и изанђалих, пензионисаних експонената западних интереса, који су изгубили сваку употребну вредност те их „у животу“ држи једино још мржња према Србији, српском народу и Српској православној цркви, док су они који су још увек од интереса својим западним менторима почели да се дистанцирају од њега, јасно је да је Ђукановићевом терору крај сасвим близу.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR