Glas Javnosti

BOLJI STE OD NAS KOJI SMO OSTAVILI OVAKVU SRBIJU: Čuveni GLUMAC govorio na skupu sa SUZAMA U OČIMA

Politika
Autor: Glas javnosti

To je dug koji moramo da platimo njima, da platimo svakom detetu u Srbiji i sami sebi.

Govoreći na protestu "Srbija protiv nasilja", glumac Dragan Bjelogrlić kazao je da "imamo dug" prema deci ubijenoj u OŠ "Vladislav Ribnikar" da "obezbedimo istinu i pravdu.

Da napravimo društvo koje nismo bili u stanju da im pružimo za života. To je dug koji moramo da platimo njima, da platimo svakom detetu u Srbiji i sami sebi“, kazao je Bjelogrlić.

On je kazao da će tuga za izgubljenim životima trajati dugo, i da ne treba da je prebolimo.

Kazao je da hoće da se obrati mladima Srbije, da im oda da priznanje i diviljenje što „na nasilje i maltretiranje kom ste izloženi od ovog nakaradnog režima odgovarate dostojanstvom, mirom i ljubavlju“.

„Ja to ne umem da uradim, priznajem, ali zato ste vi bolji od mene. Vi ste bolji od svih nas koji smo vam ostavili ovakvu Srbiju“, kazao je Bjelogrlić.

Zamolio je mlade i da ne preziru i ne rugaju se ljudima „koji su bili prisiljeni da uđu u autobuse“, misleći na građane koji su bili na mitingu predsednika Aleksandra Vučića „Srbija nade“.

„Molim vas da im pružite ruku, da ih prigrlite, jer oni ne treba da budu u autobusu, treba da budu tu, sa vama“, rekao je Bjelogrlić.


Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR