Glas Javnosti

BIVŠI PREMIJER MILAN PANIĆ OTKRIO DA JE ŽELEO DA UHAPSI MILOŠEVIĆA: 'Rekao sam Slobi da će završiti u HAGU'!

Politika
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji premijer SR Jugoslavije Milan Panić govorio je o svom odnosu sa nekadašnjim srpskim i jugoslovenskim predsednikom Slobodanom Miloševićem.

Panić kažeda je želeo da uhapsi Miloševića, ali to je mogla jedino da uradi JNA.

- Dobrica Ćosić se složio. Ja i Života Panić, tadašnji načelnik generalštaba, smo sve dogovorili. On mi je samo rekao: "Ako nas uhvate streljaće nas". E sad. Trebalo je da obezbedimo da nas Amerikanci odmah priznaju čim izvedemo vojni puč. U suprotnom ne bi vredelo da to radimo. Trebalo je da razgovaram sa Lorensom Iglbergerom. Ali on je rekao da sa mnom ne može da razgovara. Probao sam da ga ubedim, ali mi je rekao da ima naredbu da ne može da razgovara sa mnom. To je bio kraj da se pomogne Srbiji i Srbima. Ja ne bih ubio Miloševića već bih ga stavio u zatvor. Verovatno bi rešili problem Kosova i verovatno bi pre ušli u EU, ispričao je Milan Panić a prenosi Kurir.

youtube

Panić takođe kaže da je Slobi u lice rekao da će završiti u Hagu.

- Rekao sam mu: "Ti ćeš završiti u Hagu". I završio je u Hagu. On je meni rekao da je on za Srbe Homeini. Rekao sam mu da je lažov i da ne valja. Rekao sam mu: "Bolestan si, treba da nađeš doktora, da se lečiš, tebi nešto fali u glavi, ispričao je Panić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR