Glas Javnosti

BILJANA SRBLJANOVIĆ ŽESTOKO VREĐALA VESNU PEŠIĆ: Treba da počne da se UPIŠAVA U GAĆE?

Politika
Autor: Glas javnosti

Dramska spisaeljica Biljana Srbljanović, na svom fejsbuk profilu žestoko je uvredila Vesnu Pešić, poredeći je sa Britni Spirs kojoj je oduzeta poslovna sposobnost.

Naime, Srbljanovićeva se osvrnula na pojavljivanje Britni Spirs pred sudom kako bi se izjasnila o tome što je njen staratelj već 13 godina njen otac jer je njoj oduzeta poslovna sposobnost.

Srbljanovićeva je, uz komentar o Spirsovoj pomenula i nekadašnjo političarku i sociološkinju Vesnu Pešić.

– Britni Spirs je lišena poslovne sposobnosti, a Vesna Pešić nije? - napisala je ona.

– Do lišavanja poslovne sposobnosti dolazi kad punoletno lice, prema stepenu sposobnosti za normalno rasuđivanje, nije u stanju da se samo brine o svojim pravima i interesima. Kad dodje trenutak u životu da se zubi noću čuvaju u čaši, to je momenat za napuštanje interneta zauvek. Šta znam, veza je direktna, dodala je Biljana.

– Nehumano je da je puste da se ovako ponižava, bukvalno balavi po sebi. Suštinski, nikakvo zlo više ne može naneti, jer nema nikakav autoritet, služi isključivo za jeftini podsmeh. Ipak je neljudski da očigledni kognitivni deficit ove moralno zapuštene starice okruženje ne prepoznaje i ne privede je humanim uslovima. Treba da počne da se upišava u gaće u javnosti, da bi je sklonili od tastature? Takav kraj ne zaslužuje baš niko.

– Na neki način Pešić najviše podseća na ponašanje ovog matorog g*vnara iz petnice, što je sedeo neopran u svom brlogu i pijan vredjao decu kucajuci po nekoj tastaturi. Nemoj posle da i njen hard disk neko mora da preformatira. Tragičan kraj, napisala ze za kraj.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR