Glas Javnosti

ČEKA SE ZVANIČNA POTVRDA: Akcije ROSU sa blindiranim vozilima u dva sela

Politika
Autor: Glas javnosti

Više meštana opštine Zubin Potok posvedočilo je portal Kosev da su rano jutros pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije došli u ovu opštinu i sproveli akciju u najmanje dva mesta.

 Niko od zvaničnika, uključujući i Kosovsku policiju, ovu informaciju još uvek nije potvrdio.

Kako ovaj portal navodi danas se javilo više čitalaca navodeći da su specijalne jedinice Kosovske policije sa blindiranim vozilima navodno ušle u ranim jutarnjim satima u sela Zupče i Donje Varage.

Jedan od čitalaca kazao je da je nešto pre 06.00 časova u selu Donje Varage primetio više od deset oklopnih vozila koja su bila raspoređena širom sela.

Kako je rekao, specijalci su bili i u selu Zupče, a saznaje da su akciju sproveli i u Zubinom Potoku. Neki od meštana čak navode da su videli specijalce kako navodno izlaze iz lokalne zadruge i „odnose neke papire“.

Prema nezvaničnim saznanjima KoSSev portala, akcija navodno ima veze sa rudarenjem kriptovaluta.

Iz policijskog regiona Sever kazali su jutros za KoSSev da nemaju saznanja o akciji na teritoriji opštine Zubin Potok i da se obratimo Prištini. KoSSev portal u više navrata i na više načina od jutros pokušava da dobije potvrdu iz Kosovske policije u Prištini, ali do objavljivanja vesti u tome nisu uspeli.

Na njihove pozive se nije javljao ni kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svečlja (Xhelal Sveçla), dok nam je portparolka ovog ministarstva Roksana Ćari (Rroksana Qarri), kazala da je na odmoru i da se obratimo ministarstvu putem mejla.

Gradonačelnik Zubinog Potoka, Srđan Vulović, takođe se nije javljao na  pozive, a ujedno nije odgovorio na upit koji smo mu poslali pisanim putem.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu…














SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR