Glas Javnosti

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! Vučić čestitao Ramazanski Bajram svim vernicima islamske veroispovesti

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Ramazanski Bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

- Uz najiskrenije želje da radost velikog praznika bude nadahnuće za složno delovanje na jačanju tolerancije i dalje snaženje skladnih međuverskih odnosa, Vama i svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram - napisao je Vučić u čestitki.

Navodi da čvrsto veruje da će Bajram biti plemeniti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva nastavimo složni rad na razvoju naše zemlje, svesni da jedino u istinskom zajedništvu možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima savremenog sveta.


- U isto vreme, toplo Vam zahvaljujem što ste vašim delima, prožetim porukama večne i neprolazne Božje ljubavi, doprineli sveukupnom snaženju naše Republike Srbije, na dobrobit svih naših građana. Uz tople želje za dobro zdravlje, blagostanje i sreću Vama i vašim porodicama, želim da praznične dane provedete u duhovnoj radosti i obilju svakog dobra! BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! - napisao je Vučić.

Čestitke povodom Ramazanskog Bajrama uputili su i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, i brojni državni funkcioneri.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR