Glas Javnosti

ALEKSANDAR VULIN NEKADA JE izgledao kao ROKER a danas ne skida UNIFORMU! Neviđena fotografija ministra policije sa dugom kosom, martinkama i CRNIM KOŽNJAKOM! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Aktuelni ministar policije, do prošlog saziva, ministar vojni, Aleksandar Vulin, za sebe često ističe da je vatreni levičar, a nekada miljenik prve dame JULa Mire Marković, svoj prepoznatljivi rokerski stil zamenio je vojnim i policijskim uniformama.

Varijeteti Vulinovih uniformi često su izazivali različite komentare javnosti, a ljubav prema egzotičnim stilovima, ovaj političar gajio je od rane mladosti.

Tako je u svojim političkim počecima Vulin gajio stil buntovnog rokera. Na sebi je često imao farmerke, martinke i crnu kožnu jaknu, a njegov zaštitni znak dugo je bila crna iskrzana kosa koja je trebalo da predstavlja nemiran levičarski duh ovog političara.

Nije mu, međutim, dugo trebalo da gotovo preko noći promeni svoj imidž, pa je tako priklonivši se vladajućoj SNS, Vulin skratio kosu, obukao odelo, ali je zadržao ljubav prema uniformama.

A da buntovni levičar ne može bez posebnog kroja, prvi put smo mogli da vidimo kada je u plavom radničkom kombinezonu sa Če Gevarom na crvenoj majici, učestvovao u nekakvoj radnoj akciji. Tada je njegov stil mnoge podsetio na popularnog junaka iz video igrice Super Mario Bros.

Nedugo potom Vulin kao ministar vojni isprobava različite tipove vojne uniforme, od SMB zelene do sasvim crne ali i maskirne sa beretkom, koju je nosio tokom svog skraćenog dvonedeljnog vojnog roka na koji se odlučio pod stare dane. 

Nakon poslednjih izmena vlade, došlo je i do svojevrsne rokade u Nemanjinoj 11, pa se tako u fotelji ministra vojnog sada našao Nebojša Stefanović (koji poslednjih dana prolazi kroz političkog toplog zeca) dok se na mestu ministra policije, našao Vulin.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Vulin obući plavu uniformu, a to se ubrzo po stupanju na dužnost, neki bi rekli, neminovno i dogodilo.

Umesto vojne značke, Vulin je nalepio policijsku, pa je tako napravio pun krug od rokera, vojnika do policajca, ali i pilota, nakon što je od srpskih letačkih jedinica dobio specijalan orden, iako je i sam naveo da je vojske bio oslobođen zbog velike dioptrije. Znajući da svaki budući pilot prolazi kroz rigorozne zdravstvene preglede, prava je misterija kako je Vulin zaslužio ovaj orden.

Da li ćemo Vulina gledati i u nekoj novoj uniformi, možda belom lekarskom mantilu, što da ne, ostaje da se vidi do neke nove rekonstrukcije, nekih novih izbora i nekog novog sastava vlade.

Do tada, pandurski plava je, što se Vulina tiče, sasvim u trendu!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR