Glas Javnosti

Aleksandar Vučić: Izvinjavam se doktoru Konu i Kriznom štabu zbog NAPADA koji stižu iz MOJE STRANKE

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na društvenim mrežama upustio poruku izvinjenja članovima Kriznog štaba i doktoru Predragu Konu.

Naime, on se javno izvinio zbog napada na Krizni štab i doktora Kona koji , kako on kaže, dolaze iz njegove stranke.

''Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena.'' napisao je Vučić.

 

Podsetimo, tokom rasprave u Skupštini Srbije o finansijskim planovima nezavisnih tela, poslanici grupe "Aleksandar Vučić - Za našu decu" i Socijalističke partije Srbije, pozivali su Vladu da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.

Vladimir Đukanović (SNS) je pozvao Vladu da to učini i rekao da "ne možeš da čuješ više da se neko leči od kancera, priča se samo o koroni".  

"Molim da se ne prihvate mere Kriznog štaba, prestanite da maltretrate privredu, kako će neko da podeli platu ako ga zatvarate", pitao je poslanik, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je pozvao da "reaguje zbog širenja panike". 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR