Glas Javnosti

ALBANSKI POLITIČAR IH NAZVAO NACISTIMA: Danilo Vučić i Milan Radoičić sa SRBIMA s Kosova koji pešače na MITING!

Politika
Autor: Glas javnosti

Pešaci s KiM istakli su da im je ova podrška ogroman vetar u leđa da istraju na svom putu ka cilju.

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić i Danilo Vučić sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića obišli su danas Srbe iz Kosovskog Pomoravlja koji već pet dana pešice idu za Beograd da na mitingu nade 26. maja podrže svog predsednika i državu Srbiju, objavio je na svom Instagram profilu Igor Simić, potpredsednik Srpske liste.


Oni su heroje s KiM, piše Simić na društvenoj mreži, posetili tokom njihove pauze u Ćupriji i tom prilikom im i „lično zahvalili na podršci državi Srbiji, patriotizmu i što svojim primerom pokazuju kako se voli i poštuje Srbija.


Pešaci s KiM istakli su da im je ova podrška ogroman vetar u leđa da istraju na svom putu ka cilju, da u ime srpskog naroda s KiM snažno podrže politiku Aleksandra Vučića“.

O ovome je na svom Tviter profilu izvestio i Blerim Vela, šef kabineta predsednice Kosova Vjose Osmani.



Srpska lista je ‘ponosno’ objavila sliku Radoičića i Vučićevog sina kako dižu tri prsta – politički znak koji potiče iz Srpskog dobrovoljačkog korpusa i Nedićeve vlade i fašističkog političara Ljotića koji je sarađivao sa nacistima! Srpske ekstremno desničarske organizacije naširoko koriste ovaj znak“, napisao je Vela.


Glas javnosti/D01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR