Glas Javnosti

ADVOKAT NINIĆ: Podržao nas je narodni poslanik Jugović koji deli sudbinu naroda, TO NIJE MALA STVAR!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Više desetina advokata, koji su za danas najavili obustavu rada zbog pokušaja autentičnog tumačenja zakona o obligacionim odnosima, o zaštiti potrošača i o zaštiti korisnika finansijskih usluga, okupilo se u znak protesta ispred Skupštine Srbije u Beogradu.

Među advokatima, kao podrška našao se i narodni poslanik iz Čačka Bratislav Bata Jugović.

Advokat Ivan Ninić kao učesnik ovog protesta i branilac građanskih prava zahvalio se Jugoviću na podršci.

- Imamo podršku narodnog poslanika koji dolazi iz Čačka, što nije mala stvar. Kad Čačak ustane na noge znači da je narod u pravu. Imamo poslanika skupštinske većine koji deli sudbinu naroda i solidariše se sa narodom i rešio je da podrži advokate, to nije mala stvar – poručio je Ninić.

Poslanik Bratislav Bata Jugović za "Glas javnosti" je objasnio zašto ne deli mišljenje većine u Narodnoj skupštini Srbije.

- Uvek ću podržati narod umesto ljudožderskog kapitalizma. Kada treba da biram između naroda i ljudožderskog kapitalizma, ja ću, isto kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uvek podržati narod – rekao je Jugović za naš portal.

Advokat i nezavisni narodni poslanik Vladan Glišić danas je naš portal rekao da postoje samo dva narodna poslanika SNS-a koji bi sigurno reagovali na ovako nešto.

- To je Vladimir Đukanović jer je advokat i zna o čemu se radi (pa je očekivano da to signalizira i Vođi SNS-a). Drugi je Bato Jugović  koji i bez signalizacije Vođi za ovo ne bi glasao jer je idejno blizak komunističkim stavovima i u sukobu izmađu banaka i naroda jasno je na čijoj je strani.   Dakle, u ovom slučaju, ako za ovo ni predsednik SNS nije znao onda je imao samo dva poslanika koji su mogli da budu sigurnosni mehanizam da spasu da „kola ne odu nizastranu“ - izjavio je Glišić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR