Glas Javnosti

Abazović: Verujem da bi dolazak Duška Kneževića u Crnu Goru izazvao pozitivnu revoluciju

Politika
Autor: Glas javnosti

“Volio bih da Duško Knežević dođe u Crnu Goru i kaže šta sve zna o ljudima i događajima a što je od društvenog značaja. To bi bila revolucija u pozitivnom smislu“, rekao je premijer Dritan Abazović gostujući u emisiji Klub A+ na A plus TV.

- Imamo i ovu situaciju oko Meljina, znam da on pokušava da bude konstruktivan u odnosu na državu. Nisam tu vidio nikakvu drugu namjeru. Neće mi zamjeriti, često koristim onu njegovu “plava troba ide brzijeh dana”, za mnoge stvari koje se tiču afere.

Kad plava torba zaista stigne, to će označiti da je Crna Gora prešla jedan stadijum pravde, pošla na viši nivo. On je svjestan da ovo nije stvar vlade, već tužilaštva gdje se vode procesi, naravno i sudskog sistema”, dodao je Abazović prenosi/aplusme.me.

Na opasku voditeljke i autorke emisije Meli Ramusović da Vesna Medenica može da se brani sa slobode dok isti uslovi nisu ponuđeni Kneževiću, premijer je odgovorio: “Šta reći, šta reći a ostati korektan. Zamislite policijskog službenika koji ima da garantuje sa šest miliona eura?”




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR