Glas Javnosti

"ZNAM ŠTA SAM NACILJAO": Vučić na Pinku - "Nisam nervozan, neuobičajeno sam MIRAN", spomenuo svoju UNUTRAŠNJU SNAGU

Politika
Autor: Glas javnosti

Verujem velikom skupu. Interesovanje je veće nego ikada. Zahvalan sam svim ljudima i trudiću se da ponudim neka nova rešenja i neke nove stvari.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je razgovarao danas sa lekarima i video povređene iz škole Vladislav Ribnikar, nastavnicu i Petra iz Malog Orašja koji je u teškom stanju, da je bio sa porodicom devojčice koja je podlegla ranjavanju u OŠ Vladislav Ribnikar, kao i da je dobio pismo od grupe roditelja kojim će se ozbiljno pozabaviti.

"U međuvremenu sam dobio pismo od grupe roditelja i što je važno, sutra i prekosutra baviću se time. Da znaju da sam dobio pismo danas u popodnevnim satima i odgovorićemo na sve to. Naravno da uvek postoje različita mišljenja i tako dalje. Mada moram da priznam da je meni prilično blisko to što su napisali", rekao je Vučić za Pink.

Istakao je da će se truditi da se pronađe najbolje rešenje.

"Šta god da pokušate da uradite uvek ćete da imate više različitih mišljenja i uvek će neko da bude nezadovoljan. Ali, važno je da čujete glas roditelja, glas koji mora da vodi računa o budućnosti te dece, jer oni moraju, da što lakše pređu kroz ovaj užasan period. Moraju da nastave sa svojim školovanjem i obrazovanjem. Da li to mora sada ili to može od 1. septembra, to je već drugo pitanje, ne mislim da se mnogo gubi time što neće neko tri ili četiri nedelje da ide, jer može i elektronski da pohađa nastavu, kao što smo radili u vreme korone", rekao je Vučić.
Dodao je da postoji bezbroj načina i da treba samo da se vidi kako.

Predsednik Srbije je istakao da je dosad predato 45.000 komada oružja.

"Najteži udarac je ubistvo dečice iz OŠ "Vladislav Ribnikar". Ljudi su bili u šoku. Do večeras imamo predatih 45.000 minskih sredstava i cevi i dva miliona metaka. Naše je bilo da donosimo mere. Nema normalnog čoveka da nije suzu pustio. Ali kada ste predsednik jedne države morate da sprečite snimke ubijene dece, da se oni dele", rekao je Vučić.

On se osvrnuo i na sutrašnji skup "Srbija nade", ali i na Skupštinu SNS u subotu u Kragujevcu. On je najvio da će se njegova uloga od subote promenitii da će o tome govoriti na sutrašnjem skupu.

"Što se tiče nervoze, imam neuobičajeni mir. Moja uloga će se promeniti. Verujem velikom skupu. Interesovanje je veće nego ikada. Zahvalan sam svim ljudima i trudiću se da ponudim neka nova rešenja i neke nove stvari. Ne biste verovali kolika je moja unutrašnja snaga danas, juče. Tačno znam šta je to što sam naciljao. U demokratiji ne možete da svi isto mislite", rekao je predsednik i dodao da u Srbiji neće biti nikakvih Majdana i čuda.

On je ponovo pozvao sve one koji su, kako je rekao, ucenjene i naterani, da ne dolaze na sutrašnji skup.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR