Glas Javnosti

"VUČIĆ UGOVORIO RATNU IGRU NA KOSOVU": Parović - Briga ga koliko će Srba POGINUTI!

Politika
Autor: Glas javnosti

Nadam se da je svima jasno da je Vučić dogovorio ratnu igru na Kosovu kako bi umirio proteste u Beogradu.

Kao što je dogovorio da na dan kontramitinga Albancima prepusti četiri srpske opštine na severu Kosova i Metohije, tako je Aleksandar Vučić dogovorio i novu krizu sa svojim partnerima u Prištini, Briselu i Vašingtonu.

Na ovakav scenario ukazuje Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta, a kao razlog za (režiranu) eskalaciju sukoba vidi masovne i nekontrolisane proteste u Srbiji.




Nadam se da je svima jasno da je Vučić dogovorio ratnu igru na Kosovu kako bi umirio proteste u Beogradu.To koliko će Srba poginuti njega baš briga, jedino mu je važno da ovim događajem preuzme krizu pod svoju kontrolu – smatra Parović.

Podsetimo, mnogi domaći stručnjaci su upozorili da je Vučić dogovorio sa Zapadom i Kurtijem da predaju srpskih opština „pokrije“ kontramitingom, a sada se čini da je na delu „spasavanje redova Vučića“ i prilika da se fokus naroda usmeri od protesta ka stradanju kosmetskih Srba.

S druge strane, ogorčenje Srba sa Kosmeta je ogromno, pa su tako juče izviždani Rakić i Srpska lista, a Vučićev predsednik opštine Zubin Potok je čak popio šamarčinu od jednog starijeg sugrađanina.

Po svemu sudeći, nisu računali na ovakav bes kosmetskih Srba i nisu uspeli da iskontrolišu narodno nezadovoljstvo.


Glas javnosti/S07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Opanak u 30.05.2023 22:06:39 h
     0 
Otvoriti psihijatrijske ustanove umesto kovid bolnica jer broj psihopata eksplodira svakodnevno...po ovom paceniku Vucic ima moci da manipulise svetom, Natom, svemirom...znaci Nato da bi ucinio Vucicu da skrene paznju sa protesta neuspesnih u Bgd napada Srbe na Kosmetu a Vucic za uzvrat poklanja opstine siptarima....ovo je iz one price mili boze cuda velikoga kad pojuri corav sakatoga...ovaj covek vec ima dijagnozu paranoje i zreo je za nadzor dok ne pocini neku masovniju stetu...ludaka za izvoz