Glas Javnosti

"NE SMEMO NA SASTANAK SA VUČIĆEM, VAMPIR ĆE NAM ISISATI KREDIBILITET PROTESTA": Jedino gde treba da se sastajemo je ISPRED SKUPŠTINE!

Politika
Autor: Glas javnosti

Cilj ove igre mu je da poput vampira isisa kredibilitet iz svakog onoga ko eventualno bude došao na te njegove seanse.

Nakon debakla koji je doživeo na kontramitingu, Vučić pokušava da u svoju kaljugu uvuče opoziciju nudeći nekakav dijalog.

Cilj ove igre mu je da poput vampira isisa kredibilitet iz svakog onoga ko eventualno bude došao na te njegove seanse. Na ovaj način bi isisao energiju iz narodnog protesta jer bi na svakoga ko je na ulici razorno i demotivišuće delovalo da na Pinku gledaju, a u Informeru čitaju o tome da se opozicija sastaje sa Vučićem.


Građani su na ulici izglasali minimum zahteva koje vlast mora da ispuni kako bi se počelo sa vraćanjem normalnosti u društvo. Dok god Vučićevi medijski bacači plamena kojim pali vatre po Srbiji budu u etru i na kioscima nikakvog popuštanja ne može biti. Zato je važno da se održi jedna kolona i uspostavljeni građanski front u kojem se nalaze ljudi odlučni da se ambijent u srpskom društvu iz korena promeni.

Otuda je jedini sastanak koji treba da imamo onaj ispred Narodne skupštine i tu je važno da nas bude što više.


Dr inž. Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Sara u 28.05.2023 12:50:25 h
     0 
Narod ne zna ko je pisao zahteve. Stice se utisak da se zele ukinuti Aktuelnosti i da je to izvedeno na nacin da se ne primeti . Nije logicno da na spisku nema zahteva o ponistavanju svih antiustavnih i stetnih sporazuma, agresivne lgbt propagande, zaduzivanja Srbije kroz takozvane investicije, americkih biolaboratorija, ....