Glas Javnosti

"GLAS" EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Doktor Nestorović ULAZI U POLITIKU: Izlazi na izbore i KANDIDUJE SE ZA POSLANIKA

Politika
Autor: Glas javnosti

Profesor dr Branimir Nestorović odlučio je da uđe definitivno u politiku, a na predstojećim izborima biće nosilac liste „Profesor dr Branimir Nestorović-Snaga sabornosti naroda Srbije“ na lokalnim, republičkim i predsedničkim izborima, saznaje Glas javnosti od pouzdanih izvora.

Za gradonačelnika Beograda, kandidovan je profesor dr Alek Račić, dok je za predsednika predložen Miladin Ševrlić, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu i predsednik „Društva srpskih domaćina“. Ševrlić je ranije bio poslanik u Skupštini Srbije ispred DSS i „Dveri“, ali kao samostalni nosilac liste.

Prema našim saznanjima, profesor Nestorović se kandiduje za narodnog poslanika.


– Danas smo potpisali sporazum o izbornoj listi za sva tri nivoa.

U koaliciji sa nama su i „Novo udruženje penzionera Srbije“ na čelu sa penzionisanim pukovnikom VJ Aleksandrom Mihailovićem, „Društvo srpskih domaćina“, „Udruženje poljoprivrednika Srbije“, „Reformistička stranka“, „Udruženje Nova demokratija-Pokret za Srbiju“, „Ekološki savez Srbije“, „Udruženje beskućnika Srbije“, kojim predsedava bivši vojni pilot Vojske Srbije Vlada Djukić, kao i predstavnik nacionalne manjine Bela Molnar.

 
Osim njih listu profesora Nestorovića podržavaju nacionalne manjine i javne ličnosti. Imamo podršku pevačice Marije Šerifović i njenog strica, novinara Milana Šerifovića iz Kragujevca, koji je poslanički kandidat ispred koalicije u Kragujevcu, kao i glumca Petra Božovića – izjavio je Nenad Janković, predsednik „Reformističke stranke“ i „Udruženje Nova demoktrija-Pokret za Srbiju“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP