Glas Javnosti

"BEOGRAD NA VODI" JEDE SVE PRED SOBOM? Veselinović: Železnička stanica jedna od najvećih žrtava

Politika
Autor: Glas javnosti

Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika ispred pokreta Ne davimo Beograd i koalicije "Moramo za dobar grad" kaže da je izmeštanje železničke stanice iz centra prestonice žrtva megalomanske prevare Beograd na vodi, koja jede sve pred sobom.

“Beograd je jedina prestonica koja više nema železničku stanicu u centru. Železnička stanica je izmeštena zbog megalomanskog projeka ‘Beograd na vodi’ da bi se pogodovalo tajkunima bliskim Srpskoj naprednoj stranci”, rekao je Veselinović.

On obećava da će takva praksa prestati otvaranjem svih štetnih ugovora i uključivanjem stručnjaka u rešavanje problema, bez opterećenja na račun građana, a sa ciljem da Beograd postane dobar grad u službi ljudi koji u njemu žive a ne povlašćenih investitora.

- Pokret Ne davimo Beograd i koalicija “Moramo” će revidirati i otvoriti sve štetne ugovore i zajedno sa stručnjacima doći do rešenja bez opterećenja na račun građana. Samo tako možemo napraviti da Beograd postane dobar grad koji će služiti i rasti u skladu sa interesima građana a ne povlašćenih investitora - kaže Veselinović, prenosi N1.


Pokret Ne davimo Beograd se, zajedno sa građanima, već osam godina bori za to da Beograd bude dobro uređen, solidaran i zelen grad. Obećavaju da neće odustati i da će tu borbu nastaviti i u okviru institucija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR