Glas Javnosti

"ACA SRBIN ISKEŠIRAO 200 ALBANSKIH AUTOBUSA - KURTI I RAMA SKAČU U POMOĆ": Gori Tviter zbog ove objave

Politika
Autor: Glas javnosti

Šalju mu na miting Albance s KiM i Albanije

Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter informaciju da je lider SNS i predsednik Srbije, kako tvrdi, obezbedio podršku Albanaca za skup koji će biti organizovan 26. maja u Beogradu.

"Kad god je teško braća Kurti i Rama skaču u pomoć Aci Srbinu. Šalju mu na miting Albance s KiM i Albanije. 200 autobusa kosovskih prevoznika Dita i Barileva turist Aca platio kešom i unapred. Srbima se plaća dnevnica 20 evra, Albancima po 50. Malo li je? A i videće kineskog Tita", napisao je Đorđević, inače poznat po vrlo eksplicitnim kritikama vlasti i bliskim vezama sa Draganom Đilasom.


Đorđevićev tvit izazvao je burne reakcije na Tviteru i veliki broj komentara, dva su bila od Sandre Veličković i Emotivno nedostupne, koje kao profilnu sliku drže slogan skupa SNS 26. maja - "Srbija nade - Aleksandar Vučić", koja je napisala:
"Ćelavac, ne leči više svoje frustracije na jadnom srpskom narodu sa KiM! Bolesno!", napisala je Emotivno nedostupna, našta je Sandra Veličković dodala: "To je redovan prevoznik do Beograda i svakodnevno prevoze putnike. Ne lažite više".



Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR