Glas Javnosti

Policija saopštila: Migranti su silovali devojku u Banji Koviljači!


Autor: Glas Javnosti

CUCIĆ TVRDI NISU NAPALI NI JEDNU ŽENU…Dok policija kaže jedno, komesar za izbeglice Vladimir Cucić kaže nešto drugo i širi lažne vesti!

Migranti nisu napali ni jednu ženu i ja sam ponosan na politiku moje države, kaže Vladimir Cucić iz komesarijata za izbeglice. On takođe tvrdi da se Srbija bolje brani protiv ilegalnih migracije od „svih onih koji su stavili žice i dobermane i struju“.

Vladimir Cucić je poznat po širenju lažnih vesti i izvrtanju činjenica i naravno da nije sporno da su migranti često napadali žene u Srbiji, o čemu možete više pročitati klikom OVDE. Ipak odlučili smo da nastavimo istragu njegovih tvrdnji, a policijske arhive sadrže izveštaje o napadima ne žene koji su u trenutku kada su izvršeni prošli ispod radara i bez velike pažnje medija.

Grupa azilanata silovala je u Banji Koviljači ženu, stranu državljanku, koja je kao gost boravila u ovom turističkom mestu, potvrđeno je u Policijskoj upravi Šabac.

Kako je istraga u toku, u policiji su mogli samo da potvrde da se slučaj, okarakterisan kao krivično delo, desio i da su u njemu učestvovali azilanti koji se nalaze u Banji Koviljači, kao i to da je silovana žena dala izjavu lozničkoj policiji.

vestidana.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR