Glas Javnosti

PLENKOVIĆ u strahu od ZARAZE: Nakon rukovanja s NOVAKOM, TESTIRA SE NA KORONU!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Hrtvatski premijer Andrej Plenković, mora da se podvrgne testu na korona virus nakon što je prilikom posete Adria turniru u Zadru razgovarao sa svetskim reketom broj 1. Novakom Đokovićem, koji je ovog jutra stigao u Beograd i i sam čeka rezultate testa na virus

Naime, nakon što je bugarski teniser Grigor Dmitrov objavio da je pozitivan na korona virus, među učesnicima turnira u Zadru zavladala je prava panika i to takmičenje je istog trenutka stopirano. Kako je ipak veliki broj poseilaca bio u prilici da se druži sa pojedinim teniserima, to je i među visokim delegacijama zavladala panika da bi možda mogli da budu pozitivni na virus.

 - Tokom Plenkovićeve subotnje posete zadarskom teniskom turniru Adria Tour on je razgovarao s Đokovićem, Ivaniševićem i Čilićem. Susret je trajao doslovno 2-3 minuta, nije bilo rukovanja niti bliskog kontakta. Iako dakle nije bio u kontaktu sa zaraženima, Andrej Plenković će se danas testirati - rekli su iz Vlade, a prenosi Jutarnji list.


Tamo objašnjavaju kako je Plenković u subotu popodne na Adria Touru bio svega 30-45 minuta, i da nije bio u kontaktu sa zaraženim teniserima a teniser Grigor Dimitrov, koji je zaražen koronom, ali zbog sumnje da bi i Novak mogao da bude zaražen, hitno je sprovedeno testiranje predsednika hrvatske vlade.

Mere zabrane poseta bolnicama i domovima za stare tako će, osim u Zagrebu i u Zagrebačkoj, Splitsko-dalmatinskoj i Osječko-baranjskoj županiji, od danas važiti i u Zadarskoj županiji.

(Izvor: Jutarnji.hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR