Glas Javnosti

PLAĆENICI NA ISTIM POZICIJAMA KAD SE RUŠE SRPSKE INSTITUCIJE!!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Za Dragana Mektića, bivšeg ministra bezbednosti BiH i Nebojšu Vukanovića, člana poslaničkog kluba Srpske demokratske stranke u Skupštine Republike Srpske, odavno su prošli dana službovanja u BiH na štetu srpskog naroda u Republici Srpskoj, tokom kojih su 2018. godine mesecima nepopustljivo pokušavali da pod plaštom zapadnjačke inicijative "Pravda za Davida", sruše Banjaluku.

Ali taj isti Vukanović, koji je svojevremeno zagovarao upotrebu uličarskih i nasilničkih metoda u cilju rušenja legitimno izabrane vlasti u Republici Srpskoj i širom BiH, sada zbog svoje nezajažljive potrebe da učestvuje u sitnim međunarodnim igrama, u hvalospevima komentariše i likuje nad kamenicama koje su iz ruku demonstranata završile na policijske snage Srbije, koje pre svega i jedino imaju zadatak da čuvaju pravni poredak i brane institucije u Beogradu.

Ni najbolji podanik direktora OSA BiH, Dragan Mektić, istrošeni sluga zapadnih obaveštajnih službi, ne zaostaje previše u pokušajima da opravda očigledan pokušaj sprovođenja linča nad vladavinom prava u Srbiji. Dakle, takve poruke stižu od strane onog kvazi ministra koji je još sa čelne pozicije "sigurnosnog" resora BiH zagovarao upotrebu najradikalnih metoda na protestima, jer je smatrao da se samo na taj način može promeniti vlast u Republici Srpskoj. Sada Mektić sam sa sobom diskutuje da je huliganstvo jedini način da se smeni navodna "diktatorska" vlast u Srbiji, iako je svima poznato da je imenovani svoja moralna načela dokazao i potvrdio proslavljanjem odlaska Aleksandra Vučića na VMA zbog povišenog krvnog pritiska, ali i besumičnim napadom na najviše crkvene velikodostojnike u Republici Srpskoj.

Cilj je jasan, da se destabilizuju unutrašnje političke prilike u Srbiji, naruši stečen međunarodni ugled i stvori ambijent za jačanje pozicija zapadnog faktora, kako u Beogradu, tako i u Banjaluci, na nekom njihovom zamišljenom ambijentu ispunjenog kamenicama, u koji žele da pretvore Zapadni Balkan. Pošteno, nema šta!!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR