ПАКЛЕНИ ПЛАН ЦРНОГОРСКОГ РЕЖИМА ЗА ВИКЕНД

1200px-PodgoricaOverview

Према добро обавештеним изворима из црногорских безбедносних структура, који из разумљивих разлога желе да остану анонимни, црногорски режим предвођен Милом Ђукановићем, председником Црне Горе, услед немогућности да се „реши проблема“ масовних и мирних литија у Црној Гори, одлучио је да ангажује режимске криминалце, који се налазе под заштитом Зорана Лазовића, помоћника директора Управе црногорске полиције, и Душка Голубовића, заменика начелника Одсека за сузбијање тешких кривичних дела Сектора за борбу против корупције и организованог криминала Управе црногорске полиције, како би нападом и изазивањем нереда изазвали хаос у Црној Гори, и створили услове за примену репресивних метода према мирном и побожном народу. План подразумева да се на литији у Подгорици 29.02.2020. године Лазовићеве и Голубовићеве криминалне структуре инфлитрирају међу вернике, а да истовремено литија буде нападнута и од криминалаца у униформама црногорског МП-а, како би се изазвао општи хаос и пометња.

Овај безбожни план се извесно време разматра као једино могуће решење, јер Ђукановић са својим „хордама зла“ предвођеним Лазовићем и Голубовићем, као и њиховим криминалцима, обученим у униформе полиције, желе да отерају народ са улица Црне Горе, како би несметано могли да наставе са владавином отимачине и безакоња. Међутим, према недавним проценама црногорског режима спровођење овог плана произвело би међу становништвом Црне Горе потпуно супротан ефекат, који би заправо довео до, за Ђукановића једино, невероватног отпора народа у Црној Гори, јасног показатеља да су промене у Црној Гори нужне и неопходне, а што Ђукановић настоји да избегне. Због наведеног, се према добро обавештеним изворима из безбедносних структура Црне Горе примена овог плана још увек разматра за Литију у Подгорици чије је одржавање планирано за 29.02.2020. године, иако су Лазовић и Голубовић већ оформили криминалне групе спремне за његово спровођење у дело.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da je nošenje maski obavezno za zdravstvene radnike, članove porodica koji brinu o pacijentima, kao i za obolele.

Ministar odbrane Srbije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je dolaskom sadašnjeg predsednika Aleksandra Vučića na mesto ministra odbrane 2012. Srbija dobila "jednu potpuno novu, modernu, opremljenu vojsku".

Sada obećavaju da će biti sve divno i sjajno, jer su u predizbornoj kampanji. Pravo stanje će se pokazati tek kada epidemija prođe i kada se osvestimo gde smo i šta smo, kaže dramska umetnica Svetlana Ceca Bojković.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone