Glas Javnosti

OVO JE MIRA, ŽENA S NAJVIŠE POTOMAKA U SRBIJI: S Radomirom IZRODILA 15 DECE! Dočekala I 34 unučeta! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Mira Arambašić lako bi se mogla nazvati srpskom majkom i to pravom, ali i majkom hrabrost jer je reč o ženi sa najviše potomaka u Srbiji i verovatno najbrojnijom porodicom.

Hrabra Mira je sa svojim suprugom Radomirom izrodila petnaestoro dece, i dočekala 34 unuka.

Mira je ponosna majka šest sinova i devet kćeri, i baka čak 34 unučeta.

Mira je na TV Prva ispričala kako je živeti u tako velikoj porodici u Srbiji, a najsimpatičnije u njenom gostovanju bilo je to da kaže kako joj se zovu deca i koliko imaju godina.

"Zoran 40 godina, Zorica 39 godina, Desanka, Maja, ne mogu sad tačno godina, ali od 40 do 19 godina... Zovu se: Zoran, Zorica, Desanka, Maja, Dejan, Goran, Ivana, Tanja, Milica, Milan, Jelena, Ljiljana, Veselin, Petar i Isidora", rekla je Mira. Ona kaže da nije planirala da rodi toliko dece, ali da se ne kaje.

"Nije mi bila želja, ali to je dar od Boga", rekla je Mira, i objasnila kako je u to vreme, pre 40 godina, izgledalo kada su ona i suprug dobili prvo dete: "Bilo je lepo, kao i sa svakim sledećim detetom. Bile su i poteškoće ali uglavnom je bilo lepo".

Jedan od najdražih datuma joj je 7. mart 1999. godine kada ih je posetio patrijarh Pavle.

Kod Mire u kući čitava porodica se uvek okuplja za krsnu slavu iako je stan mali a zasad ih ima, kaže, sa zetovima i snajama pedeset i nešto!

Samo je jedna ćerka krenula maminim stopama i ima 11 dece a ostali po dvoje-troje.


Glas javnosti/TV PrvaBONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR