Glas Javnosti

STOP NASILJU, ŠAMARIMA I PESNICAMA, DA RAZGOVORU, ZAGRLJAJIMA I POLJUPCIMA

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

Zahvaljujući entuzijastima među intelektualcima, kao i ljudima dobre volje, oformljena su razna udruženja, centri i agencije koje se bave problemima nasilja u porodicama, na poslu i na ulici, sa namerom da se ugroženima i žrtvama pruži svekolika zaštita i pomoć, moralna, pravna, socijalna, ljudska, da se žrtve rehabilituju i što pre vrate u normalni život.

Jedna od tih ustanova je i Centar za zaštitu zdravlja "DAR", koji najveći dar prirode, život, želi da podigne na tron poštovanja i zaštite. U tom cilju se organizuju brojna edukativna predavanja, radionice, priredbe, razgovori, pomoć psihologa, psihijatara, pravnika, ljudi koji imaju visoki stepen empatije i humanosti, dobročinstva i solidarnosti, što su sve oblici rada sa žrtvama nasilja i njihove pripreme za uključivanje u normalne tokove života.

Na humanitarnoj predstavi u pozorištancu „PUŽ“ na Vračaru težište je bilo na mladima, onima koji još nisu veliki a nisu više ni mala deca, onima koji krupnim koracima zakoračuju u sve životne sfere, ali i sve životne probleme, koji su se suočili sa nasiljem i sa kojima je intenzivno rađeno na njihovoj rehabilitaciji, sa ciljem da pokažu da mogu da budu i glumci i uspešni u svakom drugom zanimanju, da tuče zamenjuju zagrljajima i prijateljskim razgovorima.


 Centar, „DAR“ je do sada veoma uspešno obavljao svoju humanu i ljudsku misiju na zaštiti i rehabilitaciji žrtava nasilja.

Glas javnosti je medijski pokrovitelj ove predstave, a kako je to izgledalo na samoj predstavi pogledajte u videu koji smo snimili.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP