Glas Javnosti

OMILJENA PESMA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U NOVOJ IZVEDBI: Ivana Jordan obradila poznati HIT! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Numera "Jutro je" pevačice Nade Topčagić postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući Zlatanovom silaskom na binu na muzičkom festivalu u San Remu. Pevačica Ivana Jordan samo je jedna u nizu poznatih ličnosti koja je ukazala poštovannje statijoj koleginici.

Čini se da je pevačica Nada Topčagić ovih dana na vrhuncu svoje slave zbog poteza Zlatana Ibrahimovića. Takođe, mnoge Nadine kolege podelile ovaj zanimljiv trenutak na svojim društvenim mrežama, ali pevačica Ivana Jordan se tu nije zaustavila. Ona je odlučila da pesmu starije koleginice otpeva u novom aranžmanu. Naime, ona je u izazovnoj crnoj kombinaciji, u svom domu, uz pratnju klavira zapevala deo pesme, što je oduševilo njene pratioce, ali i samu Nadu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

- Bravo za moju drugaricu Nadu Topčagić. Čuli smo kako njena pesma "Jutro je" hara San Remom i Evropom, a sa mog klavira onako spontano zvuči ovako - napisala je Ivana, uz emotikone srca i zvezdice. Kada je videla snimak koji je pevačica postavila, Nada nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, pa je u svom maniru prokomentarisala njeno sviranje i pevanje.

 

- O mila moja Jordanka. Bravisimo, bravisimo. Sledeći San Remo otvaraš ti. Ljubim te svim srcem! - napisala je Nada, na šta joj je Ivana ubrzo i odgovorila.

 

- Ne idem bez tebe u San Remo Nadice. Otvaram i zatvaram sa tobom. Ljubim te - uzvratila je ona na kraju.

 

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR