Glas Javnosti

Isak Šabanović otkrio da li žali što ne peva klasične narodnjake

Estrada
Autor: Glas javnosti

Treba mu još prakse

Isak Šabanović je jedan od retkih pevača koji se proslavio u "Zvezdama Granda", a da pritom smatra da ne zna da peva narodnjake.

Kako tvrdi, za ovaj žanr mu još treba vremena, mada je publika zadovoljna onime što je imala priliku da čuje.

- Ja tvrdim da to ne umem, ali to se vama sviđa, to je lepo. Ja otpevam na svoj način, nemam nijedan triler, pa se zapitam. Dobro, Aco Pejović i Aca Lukas nisu narodnjaci, ali opet znaju da zapevaju narodnjake, ali ne mogu još uvek da se merim sa njima, treba mi još godina, ali tražim takve neke obrade, njih slušam, pa koliko skinem, skinem, šta da radim - rekao je Šabanović.
Kao što je i poznato uz narodnjake obično ide i najveći bakšiš, pa je to jedna od stavki zbog koje žali što više naginje rok muzici.


- Ograničava me u tome da ne mogu Šabana da pevam, ima lepih pesama. Ja volim tako kad je neko društvo, pa da zapevam „Žal“ ili „Da li čuješ mila“, to nije za masu, nego za nas. Nemojte da snimate i to je to. Zato što volim tako neke narodnjake, sad što ne umem da ih pevam, ne možemo svi da znamo i jedno i drugo. Kad ti dođe neko sa 500 evra, ti plačeš jer ne znaš - rekao je kroz smeh.

Posebno su mu emotivne pesme Džeja Ramadanovskog, pa se uz njih često i rasplače. 

- „Uspeo sam u životu“, tu se dobro rasplačem, zato što peva čovek uspeo sam u životu, tako misle svi, a ustvari nisam uspeo još. Plačem na „Živote, ženo bez morala“, zato što sam shvatio da je to život, jednostavno obara te i diže koliko on hoće. Ja ćutim, povlačim se, i ja sam sve gori i gori ljudima. Uvek čujem nešto novo, a nikom nisam ništa rekao i eto onda „Živote ženo bez morala“ - ispričao je pevač.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR