Glas Javnosti

Učenik u Lici najavio da će doći u školu sa spiskom i oružjem: Sve zbog loše ocene

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Direktorka škole je najavila da učenik koji je izrekao pretnju neće doći u školu u ponedeljak

Učenik jedne osnovne škole u Lici, koji je bio nezadovoljan ocenom, najavio je da će sutra u školu doći s vatrenim oružjem i spiskom, objavio je HRT.

Iz škole kažu da su o slučaju obavestili merodavne i stručne službe, kao i da su sve prijavili policiji, te da je obavljen razgovor s učenikom i s njegovim roditeljem. 

Direktorka škole je najavila da učenik koji je izrekao pretnju sutra neće doći u školu i da će u dogovoru sa stručnim službama odlučiti što dalje učiniti. 

Ona je navela da je razredni starešina pisanim putem obavestio i ostale roditelje da se preduzimaju sve potrebne radnje i da nema razloga za zabrinutost.

"O svim potrebnim informacijama roditelji učenika naše škole biće blagovremeno obavešteni", poručila je direktorka škole.

Psiholog iz Centra za zdravlje mladih Zagreb Bruno Bencarić rekao je da se ovakve situacije ne treba gurati pod tepih jer se zapravo radi o pozivu u pomoć. 

Roditelji koji su se javili medijima izrazili su zabrinutost za bezbednost svoje dece, dodajući da su i deca u strahu da će ih neko ubiti.

Glas javnosti U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR