Glas Javnosti

Tinejdžer (15) priznao da je UBIO DEVOJČICU (2): Tvrdio da je NEVIN, pa se na kraju slomio

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Motiv za ovaj strašni zločin još uvek nije poznat.

U sredu, dvogodišnja devojčica Raisa Marija, koja je prvobitno prijavljena kao nestala, pronađena je mrtva u jaruzi. Policija je ubrzo nakon toga privela jednog od Raisinih rođaka, 15-godišnjeg tinejdžera, koji je bio glavni osumnjičeni u slučaju. Prema izvorima Antene 3, tinejdžer je nakon nekoliko sati ispitivanja priznao da je ubio dete.

Naime, 15-godišnji dečak je odmah bio pod sumnjom istražitelja, te je prvog dana priveden na saslušanje. Zadržan je 24 sata na osnovu naloga, a saslušanja su trajala oko 15 sati. Tokom tog vremena, dečak je tvrdio da je nevin. Međutim, rezultati veštačenja, koji su počeli da pristižu, pokazali su da je krv pronađena na njegovim pantalonama pripadala žrtvi. Suočen s ovim dokazima, tinejdžer je konačno priznao ubistvo svoje rođake.


Prema dostupnim informacijama, devojčica je ostala sama sa dečakom u njegovoj kući, gde ju je on nasilno ubio. Istražitelji su pronašli nekoliko ubodnih rana na telu devojčice, što potvrđuje nasilnu prirodu zločina.

Motiv za ovaj strašni zločin još uvek nije poznat, a istražitelji rade na prikupljanju svih informacija kako bi razumeli šta se zaista dogodilo. U toku dana, tinejdžer će biti priveden sudijama za maloletnike Suda u Dolju, gde će mu biti određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Prvobitno pokrenut postupak za ubistvo iz nehata je, na osnovu novih dokaza i informacija, preinačen u teško ubistvo.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR