Glas Javnosti

Smenjen pomoćnik gradonačelnika u Novom Pazaru zbog kritike Vučića

Okruženje
Autor: Glas Javnosti

Saopštenje gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca.

Jučerašnja poseta predsednika Republike Srbije Novom Pazaru za naš grad je, u ovim teškim trenucima, značila puno a oni koji to neće da shvate sigurno nisu dobronamerni i samo žele da ovu veoma značajnu i dobru akciju omalovaže i iskoriste je za svoje sitne stranačke poene.

Svaki pojedinac ima pravo da u svoje lično ime i ime političke opcije kojoj pripada priča šta god hoće i kad god hoće ali je neprimereno to činiti sa pozicije pomoćnika gradonačelnika i na taj način unositi zabunu u javnost.

Smatram da je nedopustiovo da u ovom trenutku bilo ko politizuje apsolutno svaki napor koji se čini na prevazilaženju trenutnog stanja i zbog toga sam jutros doneo odluku da u skladu sa Statutom Grada Novog Pazara razrešim dužnosti Emira Ašćerića, dosadašnjeg pomoćnika gradonačelnika.
U isto vreme, poštujući naš potpisani sporazum pozivam Starnku demokratske akcije da predloži drugoga kandidata za ovu odgovornu i važnu funkciju.

Novi Pazar kao i ceo svet preživljavaju jednu od najvećih kriza u svojoj istoriji. Zbog toga mislim da ovo nije ni vreme ni mesto za politička prepucavanja. Ovo je vreme kada treba da svi ujedinjeni pokušamo da odbranimo ovaj grad sačuvamo živote svih naših ljudi.

mediagroup.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR