Glas Javnosti

PRIVEDENE DVE OSOBE: Bacili bombu na imovinu načelnika Istražnog zatvora u Crnoj Gori

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Službenici policije su nakon niza preduzetih istražnih i kriminalističkih mera i radnji, kao i odgovarajućih veštačenja u Forenzičkom centru došli do osnovane sumnje da su Ž.L. (34) i F.P. (21) bacili ručnu bombu na porodičnu kuću načelnika Spasojevića.

Službenici Uprave policije Crne Gore su u saradnji sa postupajućom tužiteljkom Majom Knežević rasvetlili slučaj bacanja ručnih bombi  na imovinu načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića.

Službenici policije su nakon niza preduzetih istražnih i kriminalističkih mera i radnji, kao i odgovarajućih veštačenja u Forenzičkom centru došli do osnovane sumnje da su Ž.L. (34) i F.P. (21) bacili ručnu bombu na porodičnu kuću načelnika Spasojevića, prenosi portal Telegraf.


Ova lica se u policijskim evidencijama vode kao bezbednosno interesantna lica. Podsećamo da je 1. decembra nedaleko od ograde porodičnog dvorišta načelnika Spasojevića aktivirana ručna bomba kojom prilikom nije bilo povređenih lica i nije nastupila materijalna šteta.

Njima se na teret stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim delo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, a oni su po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici lišeni slobode.

U toku su pretresi prostorija koje koriste ova lica na području Podgorice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR