Glas Javnosti

Poznat datum otvaranja bazena u BiH i koje će biti cene ulaznica

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Ovo su cene ulaznica za bazene u Bosni i Hercegovini za leto 2024

Dolaskom sunčanih i toplih dana očekuje se i početak sezone kupanja. Neki bazeni u Federaciji već su otvorili svoja vrata, dok će drugi to učiniti predstojećeg vikenda. Kada je u pitanju Sarajevo, Termalna rivijera na Ilidži je otvorena za letnje kupanje od 1. juna. Cene su ostale nepromenjene u odnosu na prošlu godinu pa je pojedinačna ulaznica za odrasle 13 KM (oko 780 dinara) za radni dan i 16 KM (oko 960 RSD) za vikend, dok je za decu 10 (600 RSD), odnosno 12 KM (720 RSD).

Gradski bazen na Dobrinji još uvek nije otvoren i ne zna se kada će biti.

Kada je u pitanju Mostar, gradski bazen Daleka obala otvoren je ovog petka i radiće svaki dan od 10 do 19 sati. Cene ulaznica još nisu objavljene.

Iz Aqua parka Havana, koji se nalazi na Buni, kazali su da će svoje vrata otvoriti "sredinom meseca".

U Konjicu će bazen biti otvoren prvog jula.

Na Panonskim jezerima u Tuzli kupači su prisutni od 1. juna, a svečano otvorenje zakazano je za 15. juni kada će prisutne zabavljati pevač Goran Karan.


Vodeni park "Ribica" u Vitezu otvoren je 8. juna, a na dan otvorenja ulaz je bio besplatan. Inače, cijene ulaznica radnim danima iznose 10, a vikendom 12 KM. Postoji i opcija popodnevne ulaznice koja iznosi 8 KM radnim danima, a 10 KM vikendom. Za djecu su cijene 6 i 8 KM, odnosno 5 i 6 KM.

Kada je u pitanju Bihać, u februaru su počeli radovi na uklanjanju starog bazena kako bi počela priprema za izgradnju novog u čijem finansiranju je učestvovala i Vlada Federacije.

Sezona kupanja u gradskom bazenu Aquana u Banjoj Luci počela je 6. juna. Sezonske cijene ulaznica u pretprodaji iznosile su 90 KM za neograničen broj dolazaka, 40 KM za 10 ulaza, 68 KM za 20 ulaznica i 92 KM za 30 ulaza.

Aqua park u Trebinju vrata je otvorio 8. juna. U promo periodu, koji traje od 8. do 16. juna, cijena poludnevne karte iznosit će 15, a cjelodnevne 20 KM, dok će od 17. juna cijena poludnevne iznositi 25, a cjelodnevne 30 KM.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR