Glas Javnosti

NEMA TOG DRITANA KOJI ĆE NAS SPREČITI: Crna Gora ponovo na nogama, za večeras najavljene MASOVNE DEMONSTRACIJE

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Poziv na protest upućen je građanima na sednici parlamenta na kojoj su poslanici odlučivali o razrešenju predsednika tog tela Alekse Bečića.

Nema tog Dritana koji će sprečiti građane da izađu na mirne proteste - poručili su iz Demokratske Crne Gore uoči protesta koji je zakazan za 18 sati ispred Hrama u Podgorici.

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović rekao je tada da će "čitavu Crnu Goru dići na noge" ako Bečić bude smenjen, što se kasnije i desilo.


Proteste je podržao i predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić, a očekuje se da će večeras ispred Hrama u Podgorici biti prisutan veliki broj stranačkih i državnih funkcionera.

Demokrate: Abazović privodi aktiviste

Demokratska Crna Gora optužila je Dritana Abazovića da stoji iza privođenja aktiviste koji je u Podgorici putem razglasa sa automobila pozivao na proteste.

Iz te partije tvrde da Abazović zloupotrebljava svoj položaj, pokušavajući da zaplaši građane.


- Budući mandatar DPS Vlade Abazović nedostatak podrške za mučno delo koje ovih dana gradi na štetu Crne Gore pokušava nadomestiti primenom sile. Svoje pretnje da će "država odgovoriti" već ispunjava i to tako što hapsi mirne aktiviste. Moramo mu čestitati na količini iskazanog straha i nesigurnosti, jer to ni DPS nije radio, ni oni nisu hapsili aktiviste koji pozivaju na proteste! Abazović ovo radi jer tačno zna kako stoji, i tačno zna da mu plan izdaje građana visi o vrlo tankom končiću - navodi se u saopštenju te partije.

URA: Protesti ni na kraj pameti

Sa druge strane, iz Građanskog pokreta URA kažu da im protesti nisu ni na kraj pameti, jer se URA i njen lider bave ozbiljnijim državnim poslovima.


- Poslednjih dana, a naročito nakon što im je lider ostao bez fotelje, Demokrate besomučno pokušavaju neistinama i teorijama zavere da preplave crnogorsku javnost - navode iz URE.


BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR