Glas Javnosti

LAŽNE DOJAVE? Dojave o bombama na aerodromima u Podgorici i Tivtu

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Aerodromi Crne Gore saopštili su da su jutros posle devet sati dobili određene pretnje telefonskim putem, zbog čega su na aerodromima u Podgorici i Tivtu pojačane bezbednosne provere. „U Podgorici je jedan avion vraćen na dodatnu kontrolu. Saobraćaj, međutim, za sad, nije obustavljen ni u Podgorici ni u Tivtu. U slučaju novih važnih informacija, ACG će o njima bez odlaganja informisati javnost“, s

Iz Uprave policije je saopšteno da ih je osoblje aerodroma u Podgorici i Tivtu obavestilo da su im upućeni telefonski pozivi, sa broja iz inostranstva, preteće sadržine u odnosu na bezbednost vazduhoplova.

„Uprava policije u skladu sa utvrđenim procedurama preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti, o čemu će javnost blagovremno biti obaveštena“, saopšteno je iz Uprave policije.


Zbog dojave o navodno postavljenoj bombi, ekipe za antidiverzantski pregled upućene su na podgorički aerodrom kako bi se otklonila svaka sumnja.

Službe aerodroma su saopštile pilotima aviona, koji je trebalo nakon 9 časova da slete u Golubovce i Tivat, da kruže iznad i sačekaju dok policija ne završi pregled.

U protekloj godini bilo je nekoliko serija lažnih dojava o postavljenim bombama u zgradama državnih institucija, školama, prenosi N01S.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR