Glas Javnosti

KOMŠIJE MISLILE DA ČUJU ŽIVOTINJSKE ZVUKE: Pijani muškarac priveden zbog urlikanja

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Muškarac iz Velike Gorice je uhapšen nakon što je pijan na ulici, posle ponoći, neartikulisano vikao i nerazgovetno se drao, dok su komšije u prvi mah pomislile da urliče neka životinja.

Ovaj bizarni slučaj desio se krajem juna u mestu Šišinec kod Velike Gorice.

“Narušavao je javni red i mir tako što je u alkoholisanom stanju sa 1,74 promila alkohola u krvi, neartikulisano vikao i galamio, te na taj način remetio normalno odvijanje noćnog odmora građana, čime je napravio prekršaj protiv javnog reda i mira”, naglasila je sutkinja.


Muškarac iz Velike Gorice nije se odazivao pozivima na suđenje pa mu se sudilo u odsustvu.

Policajac koji je došao na poziv uznemirenih građana u noći kada se sve desilo, svedočio je kako je vikao i galamio u noćnim satima na javnom mestu.

„Ispuštao je neartikulisane glasove pa su stanari u prvi mah pomislili da je reč o nekoj životinji koja urliče. Ali kasni je ispostavilo da je u pitanju samopijani muškarac“, rekao je policajac

Njemu je sutkinja izrekla kaznu od 40 evra za narušavanje javnog reda i mira, i još 20 za troškove prekršajnog postupka.

Međutim, od kazne mu se oduzima dan proveden u policijskom pritvoru, što iznosi 40 eura, pa mu ostaje da plati samo 20 evra.

On ima pravo žalbe na presudu jer nije još uvek pravosnažna.



Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR