Glas Javnosti

DOLIJAO ZBOG PEDOFILIJE: Nemac (62) pritvoren zbog snimanja gole dece u kampu kod Rovinja

Okruženje
Autor: Glas javnosti

U policijskom pritvoru, s krivičnom prijavom za iskorišćavanje dece za pornografiju, završio je nemački 62-godišnjak koji je u bazenu jednog rovinjskog naturističkog kampa snimao golu decu, javlja N1 u Hrvatskoj.

Protekle subote u poslepodnevnim satima gosti naturističkog kampa na području Rovinja primetili su muškarca koji je podvodnom kamerom snimao decu u bazenu.

Gosti kampa odmah su obavijestili zaštitara koji je zadržao muškarca i pozvao policiju, a nemački državljanin uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo, izvestila je u ponedeljak istarska policija.


Od osumnjičenog su oduzete dve podvodne kamere i mobilni telefon, a obavljena je pretraga dve kamp prikolice koje koristi. Pritom su pronađeni dron, još jedna kamera i mobilni telefon, kao i dva prenosna računara koji su takođe oduzeti zbog inkriminišućeg sadržaja.

Osumnjičeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, 20. avgusta u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, navodi se u saopštenju.


Glas javnositi/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR