Glas Javnosti

DODIK: Američki ambasador određuje dnevni red vlade

Okruženje
Autor: Glas javnosti

U pismu koje je Marfi uputio premijeru Nerminu Nikšiću američki diplomata se osvrnuo na rad Vlade FBiH, ali i na projekte koje je, prema njegovim željama, potrebno realizovati u budućnosti.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se povodom pisma koje je američki ambasador u BiH Majkl Marfi uputio premijeru FBiH Nerminu Nikšiću o radu Vlade i budućim projektima i poručio da je to, kako je naveo, karikaturalan prikaz tužne be-ha stvarnosti, prenosi Tanjug.

"Daš mu agreman i on ti za mesec-dva drži časove, određuje dnevni red vlade, kritikuje sve i svakoga, ponaša se, malo je reći, kao kod kuće. Ako je i od Marfija - previše je. Ili da ukinemo sve institucije u BiH i ostavimo samo američku ambasadu. Mislim da bi u tom slučaju Marfi počeo javno da polemiše i sa svojim osobljem", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru.



U pismu koje je Marfi uputio Nikšiću i njegovim zamenicima Vojinu Mijatoviću i Toniju Kraljeviću, američki diplomata se osvrnuo na rad Vlade FBiH, ali i na projekte koje je, prema željama samog Marfija, potrebno realizovati u budućnosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR