Glas Javnosti

DESTINACIJE IDEALNE ZA PARTIJANJE: Pag i Hvar među najboljim destinacijama sveta za zabavu

Okruženje
Autor: Glas javnosti

Vodeći stručnjaci iz kompanije za iznajmljivanje smeštaja Ibiza Summer Villas su napravili listu najboljih destinacija sveta za partijanje.

Među najboljih deset našla su se i dva ostrva iz našeg regiona, a Hrvatska je opet potvrdila da je jedna od atraktivnijih zamalja za odmor, posebno u letnjem periodu godine.
Studija koju su sproveli stručnajci Ibiza Summer Villas analizirala je broj klubova, barova i kafića, zajedno sa cenom alkohola i radnim vremenom na destinacijama širom sveta. Novo istraživanje pokazalo je da se Zakintos, Ibica i Pag nalaze među najboljim destinacijama za zabavu, a među prvih deset se našao i Hvar.

Od 20 analiziranih ostrva, Zakintos se nalazi na vrhu u sve tri kategorije. Zakintos se našao na vrhu jer ima najveći broj klubova i barova sa najboljim ocenama. Druga najbolja destinacija je Ibica. Ovo ostrvo se može pohvaliti sa 197 barova u kojima turisti mogu uživati u najboljim svetskim koktelima.
Hrvatsko ostrvo Pag se nalazi na trećem mestu najviše zbog dobro ocenenih klubova rade svakog dana. Ta doslednost osigurava putnicima željnim zabave zagarantovan provod, nebitno od dana u nedelji. Hvar se našao na visokom devetom mestu, gde barovi i klubovi takođe rade svakog dana.


Glas javnosti/ D06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR