Од сада и групне карте за превоз у Крагујевцу

bus-2145402_960_720

Крагујевачким градским аутобусима на једну неперсонализовану карту убудуће ће моћи да се током исте вожње вози више путника. Наиме, од 1. марта корисници јавног превоза у Крагујевцу имају могућност куповине групне карте за вожњу. Једном неперсонализованом картицом могуће је куповити групне карте за до 15 корисника.

Ова могућност до сада није постојала, већ се током једне вожње неперсонализованом картицом могао платити превоз за само једног путника.

Куповина групне карте обавља се на следећи начин: Приликом уласка у возило прислоните Вашу картицу на валидатор. Уколико желите карте за више корисника притискате на екрану валидатора дугме“ ДОДАТНА КАРТА“ и прислањате Вашу неперсонализовану картицу. Поступак понављате онолико пута колико карата желите да купите.

Власник неперсонализоване карте у сваком тренутку може проверити колико карата је купио до задњег чекирања.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Iako zvanična odluka još uvek nije doneta, policijski čas mogao bi da bude na snazi i za Prvi maj i za Ðurđevdan, izjavio je Kon.

Glumac Robert de Niro je izjavio da želi da tumači ulogu guvernera države Njujork Endrjua Kuoma, u budućem filmu koji će dokumentovati dešavanja vezana za pandemiju koronavirusa.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone