Од сада и групне карте за превоз у Крагујевцу

bus-2145402_960_720

Крагујевачким градским аутобусима на једну неперсонализовану карту убудуће ће моћи да се током исте вожње вози више путника. Наиме, од 1. марта корисници јавног превоза у Крагујевцу имају могућност куповине групне карте за вожњу. Једном неперсонализованом картицом могуће је куповити групне карте за до 15 корисника.

Ова могућност до сада није постојала, већ се током једне вожње неперсонализованом картицом могао платити превоз за само једног путника.

Куповина групне карте обавља се на следећи начин: Приликом уласка у возило прислоните Вашу картицу на валидатор. Уколико желите карте за више корисника притискате на екрану валидатора дугме“ ДОДАТНА КАРТА“ и прислањате Вашу неперсонализовану картицу. Поступак понављате онолико пута колико карата желите да купите.

Власник неперсонализоване карте у сваком тренутку може проверити колико карата је купио до задњег чекирања.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Због ванредног стања полиција и војска добијају нове задатке. Тако полиција контролише да ли грађани поштују мере које треба да спрече ширење вируса – односно мере карантина и самоизолације. Војска помаже надлежним органима у контроли границе, али и обезбеђује болнице и друге јавне објекте. Грађане не би требало да зачуди и ако виде војнике на другим локацијама јер ће бити распоређени свуда где се

Председник Српског клуба у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Ненад Стевандић рекао је да у Црној Гори влада тоталитаризам.Он је нагласио да је недопустиво давање легитимитета некоме ко у име државе Црне Горе покушава присвојити имовину Српске православне цркве (СПЦ).

Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици изјавио је да Брисел тражи начин да помогне Србији у борби против коронавируса.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета