Glas Javnosti

Mudre reči iz BIBLIJE koji će vam popraviti put ka boljem životu

Porodica
Autor: Glas javnosti

Mudre reći po kojima treba živeti

Vernici ili ne, Biblija u svom sastavu nosi reči za svakoga. Sveto pismo je dato od Boga, kako bi ljudi sledili dobar put u životu, a mudre reči iz Svetog Pisma odličan su putokaz ka pronalasku mira.

Svako od nas je makar jednom doživeo nešto što je na njega uticalo obeshrabrujuće i stresno. Bez obzira da li se suočavate sa gubitkom posla, smrću voljene osobe ili opštom konfuzijom oko toga kuda ide život, čitanje inspirativnih biblijskih stihova je odličan način da podignete raspoloženje i steknete novu perspektivu o teškim situacija.
Božja reč ima dubok način da ohrabri čoveka da budu snažan i hrabar usred burnih okolnosti.
Rečeno je da „naša vera može da pomera planine“. U duhu održavanja inspiracije živim, ovih šest biblijskih citata će vam otvoriti nove vidike.

1. Tvoj odnos prema ljudima određuje tvoj odnos prema Bogu. Kako možeš voljeti nekoga koga ne vidiš, ako mrziš onoga koga vidiš?

Voli ljude. Brini se o njima. Od današnjeg dana počni sa jednostavnim osmjehom i lijepom riječi za one koji su ti u blizini. Tada, kako Biblija obećava, ljubav će se u tvom srcu uvećavati. (Jovanova 4: 11-12)

2. Zapamti: negativnost izaziva negativnost. Ako na neke loše stvari reagujemo negativno, vatra će se samo rasplamsati. Jedini način da se ona ugasi – je odgovoriti dobrom na zlo. Pri tom, ne samo vidno, već iskreno, iz sveg srca. (Matej 5: 44)

3. Još mаlo vremenа je svetlost među vаmа. Hodаjte dok imаte svetlosti, dа vаs mrаk ne obuzme. Ko ide po mrаku, ne znа kud ide. Dok imаte svetlosti, verujte u svetlost, dа budete sinovi svetlosti.

4. Ne sudite, i neće vаm suditi; i ne osuđujte, i nećete biti osuđeni, oprаštаjte, i oprostiće vаm se.

5. Kаkvu će korist imаti čovek аko sаv svet pridobije, а sebe izgubi ili sebi nаudi?

6. Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova.


Glas javnosti/T02S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR