Glas Javnosti

ČUDESAN KOD 369 ISPUNJAVA SVE ŽELJE! Tajni ključ brojeva koji je koristio i Nikola Tesla

Obrazovanje
Autor: Glas javnosti

Tesla je, prema mnogim izveštajima, bio neobičan pojedinac čija opsesija bili su brojevi 3, 6 i 9, za koje je verovao da su ključ univerzuma.

Vozio bi se oko zgrade 3 puta pre nego što bi ušao ili odseo u hotelima sa brojevima deljivima sa 3. Donosio je odluke u grupama od 3 osobe.

Kad biste znali veličanstvenost cifara 3, 6 i 9, imali biste ključ univerzuma, govorio je Nikola Tesla.


Donosimo vam jednostavnu tehniku utiče na vašu podsvest, motiviše vas, jača fokus i aktivira zakon privlačenja - a to je manifestacija uz pomoć koda 369.

Ukoliko želite da ostavrite želju uz pomoć koda 369, za početak, morate shvatiti kakvu želju želite da ispunite.

Nakon što napišete svoju afirmaciju, zapišite je 3 puta nakon što se probudite. Zatim 6 puta tokom dana i 9 puta uveče ili pre spavanja. Preporučljivo je da u vreme pisanja vizualizujete šta želite da dobijete. Nakon pisanja zatvorite oči i maštajte o svojoj želji, doživite je kao da se već ispunila, ovde i sada.

Kad apočnete da praktikujete ovu tehniku, obratite više pažnje na razne prilike, pozive ili znakove koji vas mogu dovesti do određenog mesta ili do određene osobe. Zapamtite, kada se fokusiramo na ono što želimo da privučemo i preduzmemo usklađene akcije da bismo to postigli, možemo sebi pomoći da to i dobijemo, a tehnika sa kodom 369 nam u tome može pomoći.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP