Nišlijka iz Lugana krila ja bolesna od korone

Korona 123

Foto: Pixabay

Pacijentkinja u Nišu uprkos činjenici da je znala da ima Koronu, više od 10 dana išla po kafićima i družila se sa prijateljima i na taj način širila koronu među sugrađanima.

J. R. iz Niša je dobila rezultate da je pozitivna na virus 22. februara, ali je tri dana kasnije ipak došla u Srbiju. Viđala se s mnogima, a tek 8. marta priznala da je bolesna.

J. R. iz Lugana, koja je donela koronu u Niš, saznala je da je zaražena 22. februara, ali je ipak 25. februara doputovala u Srbiju na odmor, išla po kafićima i sastajala se s prijateljima, saznaje Kurir.

Ona je našim lekarima tek 8. marta priznala da je bolesna od kovida-19. U startu je zarazila najmanje četiri osobe, a bar jedna je preminula. Međutim, kako se intenzivno kretala, kao i svi oni s kojima je kontaktirala, korona se od nje raspršila po Nišu, a i šire.

 

Izvor: Glas javnosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Povodom najave da će u Sarajevu 16. maja biti održana misa za poginule u Blajburgu, poslednji predsednik Predsedništva Jugoslavije i bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je daje iznenađen da se te mise održavaju, jer u Blajburgu nije bilo nikakvih žrtava.

Pravoslavne crkve i hramovi u Bugarskj biće otvoreni na Cveti i Vaskrs uprkos epidemiji novog koronavirusa, objavio je premijer Bojko Borisov objasnivši da je mnogo ljudi očajno i oslabljenog duha..

Теорија завере или реалност?

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone