Glas Javnosti

Наставља се Супер лига, вечити дерби у центру пажње

Vesti
Autor: Glas Javnosti / Beta

Утакмицама 24. кола у недељу се наставља такмичење у Супер лиги Србије, а у центру пажње биће 162. "вечити" дерби између фудбалера Црвене звезде и Партизана.

Звезда дерби дочекује као лидер на табели, са 62 бода, 11 више од другопласираног Партизана, али бодовна разлика сигурно није оно о чему размишљају у табору оба тима.

Црвено-бели су у серији од 18. узастопних победа на домаћем терену и сигурно да ће желети да тај низ наставе и против Партизана, док ће изабраници Сава Милошевића учинити све да покваре деби Дејана Станковића у "вечитим" дербијима.

Утакмица се игра сутра од 18.00 на стадиону "Рајко Митић".

Иако ће све очи фудбалске јавности бити упрте ка дербију, на програму је још неколико занимљивих утакмица.

Коло ће сутра од 14.00 "отворити" Вождовац и Војводина. Вождовац је лоше почео пролећни део сезоне, уписао је два три пораза, док се екипа Ненада Лалатовића тријумфом против Радничког вратила на победнички колосек.

Екипа Вождовца је седма на табели домаћег шампионата са 35 бодова, док је Војводина трећа са 48 бодова.

Шест мечева играће се од 16.00.

Четворопласирани Чукарички је у прошлом колу прекинуо серију пораза и желеће да добру серију настави у Лучанима, док ће петопласирани ТСЦ угостити Напредак који је лоше започео други део сезоне.

Нишки Раднички, тренутно шести на табели, дочекаће Инђију која је у прошлом колу "откинула" бод Звезди, Пролетер ће угостити Мачву, екипа Јавора суботички Спартак, а Радник фудбалере Рада.

Парови 24. кола:

Вождовац Војводина (14.00)
ТСЦ Напредак (16.00)
Јавор Спартак (16.00)
Младост Чукарички (16.00)
Пролетер Мачва (16.00)
Раднички Ниш Индија (16.00)
Радник Рад (16.00)
Црвена звезда Партизан (18.00)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR