Na jugu Srbije prestali da broje mrtve i bolesne

osiromaseni-uranijum

Advokat iz Niša u skupštini u Rimu izneo istinu o osiromašenom uranijumu. Advokat Aleksić podvukao da se na jugu Srbije živi tako da se za pojam karcinom upotrebljava pojam epidemija.

NAUČNOM skupu sa naslovom "Ranjena Uniforma" u organizaciji Vojne opservatorije u Poslaničkoj skupštini u Rimu obratio se po prvi put advokat iz Niša Srđan Aleksić objasnivši šta preduzima u borbi za obelodanjivanje istine o posledicama bombardovanja osiromašenim uranijumom 1999, kolikih je razmera broj obolelih, preminulih i sa kojim posledicama se živi u Srbiji, posebno na jugu naše zemlje.

Zahvalio se italijanskom advokatu Anđelu Fjore Tartalji koji je već započeo saradnju sa Aleksićem i braniće srpski narod kao što se posvetio u Italiji već 20 godina i pre dva dana ostvario 155. presudu u korist obolelih italijanskih vojnika iz misija na Kosovu i u Bosni i Hercegovini i Domeniku Leđeru iz Vojne opservatorije koji je od prvog dana bio raspoložen da dostavi našoj Parlamentarnoj komisiji za istraživanje posledica osiromašenog uranijma veoma bitnu dokumentaciju koju je Opservatorija sakupila u godinama iza nas.

Advokat Aleksić je podvukao da se na jugu Srbije živi tako da se za pojam karcinom upotrebljava pojam epidemija, a čini se kako se prestalo prebrojavanje koliki je broj obolelih ili preminulih.

Svestan da će borba za istinu biti duga i neizvesna, sa mnogo prepreka i barijera, ali se neće stati u traženju materijalnih dokaza kako bi konačno izašla istina o stradanju srpskog naroda, ne samo za vreme bombardovanja već mnogo više i sa nesagledivim posledicama kako do danas tako i po buduće generacije.

Izvor: Novosti

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Doktor Branimir Nestorović u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji otkrio je kako reaguje na prozivke i uvrede na svoj račun, jer je na konferenciji za medije krajem februara koronavirus nazvao "najsmešnijim" virusom u istoriji. Tom prilikom otkrio je i jedan nepoznat detalj.

Korona virus nastavio je da se širi fabrikama, a prema saznanjima "Blica", zaraženih je sada i u fabrici nameštaja "Simpo" u Vranju.

Gotovo polovina radnika u svetu izložena je neposrednom riziku da ostane bez posla zbog pandemije Kovid-19, prema proceni Međunarodne organizacije rada (MOR).

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone