Glas Javnosti

Muškarac legao na ulaz u banku jer nisu hteli da ga puste bez maske

Vesti
Autor: Glas javnosti

Pošto ga nisu pustili u ekspozituru bez maske muškarac srednjih godina legao je na ulazu u banku.

Bizarni incident desio se u Novom Sadu, danas oko 11:30 časova, u Ulici Bate Brkića, a intervenisale su novosadska policija i Hitna pomoć.

Muškarac je nakon razgovora sa pripadnicima ove dve službe otišao.

Kako su naveli svedoci, muškarac je, po ulasku u banku, došao u spor sa zaposlenima jer nije imao masku, mada je to obaveza svakog ko ulazi u bilo koji javni objekat u Novom Sadu. Tražio je, ako već mora da ima masku, da mu je banka obezbedi. Pošto nisu imali da mu daju masku, namerno je legao na ulaz iz protesta i nije hteo da izađe dok mu ne daju masku ili dok ne obavi posao zbog kojeg je došao u ekspozituru.

Očevici su ispričali da je sve trajalo oko pola sata i da za to vreme niko nije mogao da uđe u banku, a da se sve završilo nakon dolaska policije i Hitne pomoći. Muškarac je razgovarao sa njima i, odbivši pomoć zdravstvenih radnika, otišao iz banke.

U ove dve službe nezvanično su novinarima potvrdili da su njihove ekipe po pozivu otišle u Ulicu Bate Brkića.

Kako kažu u policiji, muškarac nije priveden, ali će, na osnovu izjava zaposlenih iz banke, dobiti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. 

U Hitnoj pomoći navode da su pozvani jer je muškarac policajcima naveo da mu je bilo loše zbog niskog šećera, ali da nije bilo razloga za zdravstvenu intervenciju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR