Glas Javnosti

Motivacioni dan za zabavu i kreativnost

Vesti
Autor: Glas javnosti

Merkur koji vlada današnjim danom, upravlja i našim načinom razmišljanja i komunikacijom

Ovaj dan je idealan da nekoga nasmejete i zabavite. Bilo bi lepo da prvo krenete od sebe, a potom da zabavite i svoje ukućane. Smeh i opuštena atmosfera su pravi lek protiv stresa. Merkur koji vlada današnjim danom, upravlja i našim načinom razmišljanja i komunikacijom. Svi znamo zlatno pravilo: "Kakve su nam misli, takav nam je život". Kada je već tako, onda hajde da nam misli budu što pozitivnije kako bi nam i život bio laganiji i srećniji. 


 Pred onima koji vole da pišu je sjajan dan prepun kreativnih ideja koje mogu da spuste na papir. Organizujte karaoke sa ukućanima, to je divan način da se družite sa svojom decom, a možda pritom otkrijete da neko od njih ima i skriveni talenat za pevanje. Ako volite da igrate i plešete, onda je vreme da isprobate i neke nove plesne korake. Bilo bi dovro i da sve to snimite i sačuvate u svojoj arhivi uspomena.

Sve ono što u vama budi mladalačku energiju je fenomenalno i nemojte toga da se stidite, jer ste dobili vreme da isprobate nešto novo i potpuno drugačije!

Merkur je naše unutrašnje dete, pa je na nama da tom detetu baš danas posvetimo pažnju i upitamo ga: "Šta sam ja ono sve želeo kada sam bio mali, a još nisam ispunio?" Možda se setimo nekih neispunjenih želja koje sada možemo da ostvarimo. Na taj način povezaćemo se sa sobom i svojom pravom prirodom.

Pišite, pevajte, svirajte. Sve je to pod vladavinom Merkura i u skladu sa energijom današnjeg dana.

Izvor: novosti.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR