Glas Javnosti

Svetska zvezda Adel pokreće novi biznis, evo čime će se baviti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zvezda će verovatno sledeće godine napraviti pauzu od svirki i posvetiti se društvu

Britanska pevačica Adel osnovala je kompaniju, a kako navodi Miror, planira da pokrene kozmetički biznis, a spekuliše se da će prvenstveno prodavati šminku, ali i proizvode za negu tela i parfeme.


Kako navodi Kompani Haus, pevačica (35) je prošle nedelje podnela dokumente za osnivanje nove kompanije pod nazivom Šelburn Kolektiv Limited. Registrovana adresa privatnog društva sa ograničenom odgovornošću je u Londonu i Adel je navedena kao jedini direktor.ž


Miror je objavio da je u pitanju kozmetička linija, a Adel se nada da će prodavati proizvode za šminkanje kako bi omogućila svojim fanovima da ponovo stvore njen kultni izgled ajlajnera. Kažu da bi mogao da prodaje šminku i proizvode za negu tela, kao i parfeme, nakit, pa čak i donji veš.


Šminka i kozmetički proizvodi postali su unosno polje za pevačice, sa asortimanom kozmetike Rijaninog brenda koji joj donosi milijardu dolara zarade, a kozmetički brend Arijane Grande već zarađuje milione za samo dve godine.

Novi poduhvat dolazi nakon što je njen agent najavio da će Adelin sledeći potez u karijeri najverovatnije biti nešto potpuno drugačije od muzike, nakon završetka njenog izuzetno uspešnog niza koncerata u Las Vegasu.


Vikendi sa Adel u Koloseumu u Cezars palati trebalo bi da se završe u junu 2024, nakon kratke pauze sledećeg meseca. Njen dugogodišnji agent Lusi Dikins nagovestila je da će zvezda verovatno uzeti pauzu od svirki sledeće godine.


Glas javnosti/dan.co.me

BONUS VIDEO


Britanska pevačica Adel osnovala je kompaniju, a kako navodi Miror, planira da pokrene kozmetički biznis, a spekuliše se da će prvenstveno prodavati šminku, ali i proizvode za negu tela i parfeme. Kako navodi Companies House, pevačica (35) je prošle nedelje podnela dokumente za osnivanje nove kompanije pod nazivom The Shelbourne Collective Limited. Registrovana adresa privatnog društva sa ogra

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR