Glas Javnosti

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio: NIKO BOGA NIJE POBEDIO U ISTORIJI I NEĆE DOK JE SVETA I VEKA!

Vesti
Autor: Glas Javnosti

Mitropolit Amfilohije optužio aktuelnu vlast u Crnoj Gori da želi da uništi Crkvu Božju.

-Misle da je lako s Bogom ratovati. Niko Boga nije pobedio u istoriji i neće ga pobediti do kraja sveta i veka! Treba da shvate i ovi koji su sada ovde kod nas na vlasti, da su objavili rat Bogu, a ne Amfilohiju ili narodu u Crnoj Gori. Živome Bogu su rat objavili i zato onaj koji s Bogom ratuje, on gubi i svoj obraz i dušu, odriče se od svih istinskih i pravih vladara, koji su vladali ovim prostorima od vremena Cara Konstantina do vremena kralja i gospodara Nikole Petrovića. Oni se dakle odriču od njih pokušavajući da vaspostave ideologiju prokletoga cara Dukljanina i ostalih lažnih vladara kroz vekove do Lenjina, Staljina, Broza i svih ostalih koji su pokušavali da ratuju sa Bogom, da ratuju protiv Presvete Bogorodice, ukidajući one blagoslovene zakone koje je Gospod propisao za čoveka i ljudsku prirodu-rekao je Amfilohije.

Foto: Wikipedia

 

-Zato je danas ta obezbožena vlast na svojoj skupštini prvo ozakonila zakon čovekoubistva (abortus), ozakonila čedomorstvo, ubistvo ljudi. To samo mogu bezumni ljudi i narodi, jer dete koje se začne u materinoj utrobi bilo da je od tri meseca ili tri godine ili trideset godina, to je isto dete. Prema tome ubiti ga od tri meseca, ili tri godine, ili trideset godina, istoga čoveka ubijaš, rekao je mitropolit, podsetivši na nedavno usvojen zakon o istopolnim brakovima koji, kako je ocenio, negira i ljudsku prirodu i Božije prizvanje čovekovo-poručio je mitropolit Amfilohije.

-Na unižavanju ljudske prirode ne može se graditi sreća i blagostanje ni jedne države i naroda. To je novo gonjenje Hrista – Boga ljubavi – ukidanje ljubavi kao osnovnog zakona ljudskog života, ljubavi istinske, bogočovečne, koja je podarena ovome svetu i čovečanstvu od samoga Gospoda- rekao je vladika.

(Izvor: Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR