Glas Javnosti

BUGARSKA ZVEZDA SASULA PALJBU NA KARLEUŠU: "Došla je, skupila pare Bugarima koje tako žučno vređa!"

Estrada
Autor: Glas javnosti

O nastupu Jelene Karleuše u Sofiji i dalje se priča, ali i o njenom intervju za tamošnje medije.

Mala od skandala se ponovo našla na meti svoje bugarske koleginice Andree, kojoj su zasmetali Karleušini stavovi o muzici koja dolazi iz te zemlje, zbog čega joj je žestoko odbrusila na Instagramu.


Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i žestoko udarila po Jeleni, ali nije štedela ni svoj narod.


- Svaka čast ovoj ženi! Došla je, skupila pare bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme koje ne zna niko, čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je ona u objavi.


Podsetimo, Jelena je bez dlake na jeziku istakla da je, kada je rekla "bugarska pretparačka sr*nja", mislila na određenu vrstu muzike koja se plasira u bugarskoj.


- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom - rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i poštuje.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR