Мајка са корона вирусом родила здраву бебу

beba, deca, bebe, Photo by Tim Bish on Unsplash

Фото: Tim Bish on Unsplash

У Грчкој се породила жена заражена коронавирусом. Беба је добро и њен тест на корону је негативан. Она ће се наредних 14 дана бити одвојена од мајке. Након порођаја, лекари су направили селфи са мајком.

 

​Током дана беба ће поново бити тестирана на коронавирус.

Беба је рођена на царски рез, а лекар који је оперисао рекао је да се осећао „као астронаут“.

„То је било невероватно искуство. Обукао сам одело на цело тело, као астонаут. Имао сам три пара рукавица и наочаре“, рекао је он.

У Грчкој је, према последњим подацима, коронавирусом КОВИД-19 заражено 418 особа, од којих је шест умрло.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Брзом интервенцијом полиције која је  употребила сузавац спречен је сукоб већих размера и озбиљније последице, а Дисциплинска комисија Уефе је покренула поступак против оба клуба поводом инцидента. 

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro pozdravio je stotine svojih pristalica i pridružio se nekolicini u izvođenju sklekova na skupu podške njegovom predlogu za vraćanje na normalu i otvaranje zemlje u jeku mera uvedenih radi suzbijanja pandemije koronavirusa.

Dan rođenja Nikole Tesle, jednog od njavećih umova i pronalazača, na koji se u Srbiji obeležava Nacionalni dan nauke, 10. jula, biće simbolično obeležen širom zemlje, a u SAD, u Vordenklifu, jedinoj preostaloj Teslinoj laboratoriji , i prikazivanjem filma "Tesla", čiji će glavni protagonisti Ethan Hawke i Kyle MacLachlan učestvovati u posebnom delu programa.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone