Glas Javnosti

Neverovatna ljubavna priča: "Muž je 11 godina stariji, mislila sam da nećemo uspeti"

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Zaista neverovatna ljubavna priča

Da život zna da promeša karte svakodnevni smo svedoci, ali ono što se desilo Amber Kerol zaista je zanimljiva ljubavna priča.

Naime, ona je ispričala kako je počela ljubavna priča između nje i njenog muža, koji je 11 godina stariji od nje i kako ona nije polagala nade u njihov odnos.


Njihova romansa je počela 2003. godine, u periodu kada su oboje bili članovi pozorišta u preuređenom podrumu. Nisu igrali u istoj predstavi, ali su se sretali iza kulisa. Kada ga je jednom prilikom ugledala dok je izlazio na binu, zanemela je i u sebi pomislila "Moram više da znam o ovom čoveku".
Želja joj se ostvarila jer ih je samo sedam dana kasnije zajednički prijatelj upoznao. Odmah je znala da se zaljubila i u naredne dve godine su nastavili da se viđaju na umetničkim mestima, zabavama glumaca i slično kada ju je on upitao da konačno izađu.

Odveo ju je na sladoled gde su pričali o svojim iskustvima i životu i tek tada su shvatili ko koliko ima godina - on 34, ona 23. U trenutku je njemu osmeh nestao sa lica i oboje su verovali da im neće uspeti.


- Nisam bila sigurna da bi moj tata voleo da izlazim sa toliko starijim dečkom i brinula sam se da li mi uopšte imamo nešto zajedničko. Ipak, nastavili smo da izlazimo i da se družimo i imali smo vezi koju nismo moglu da poreknemo - rekla je Amber.

Bili su kompatibilni po mnogim pitanjima i nije im dugo trebalo da shvate da ih ne zanima mišljenje okoline jer ne žele da se bilo kome pravdaju zato što su srećni.

Posle godinu dana veze rešili su da žive pod istim krovom, a posle šest godina je pao i prsten. Od tada su nerazdvojni, a već 20 godina su zajedno.

Šta ih je njihova veza i kasnije brak naučio?

Naučili su da cene iskustvo koje dolazi s godinama.


- Moj muž i ja smo saznali da je razlika u godinama jedna od naših najvećih prednosti u vezi. U početku nisam to videla kao korist osim činjenice da se vremenom nešto kvalitetno izgradi. Stvari koje je on podelio sa mnom uticale su na moj rast pre svega na početku veze - kaže ona.

Kako su se njihovi životi promenili tokom braka, promenila su se i interesovanja, pa se tako on udaljio od glume i okrenuo ka stolarstvu i drugim zanatima.

Sada niko ne brine o starosnoj granici i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Maksimalno su posvećeni jedno drugom ceneći obostrane potrebe.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR